Officieel : Esmée Xiaohui Nauta
Door: Auke
Blijf op de hoogte en volg Fam
15 Mei 2012 | China, Taiyuan
Bepaalde akten en bewijzen worden nu klaargemaakt voor de officiele inschrijving. Deze zijn dan weer nodig voor het nederlands recht.
Als deze klaar zijn kunnen we terug naar Beijing voor de laatste officiele rondes in china.
Esmee heef hierna kennis gemaakt met de buggy en na even aarzelen vond ze het prima. Op straat werden we soms wel wat vreemd aangekeken maar zeker niet vervelend. Schoenen (maat 18 ) zijn ook hier lastig te vinden.
Esmee begint wat vrijer te worden en gaat al wat spelen in de hotel kamer.
15 Mei 2012 - 18:04
ToMoMaMa:
Wat een leuke,ontroerende verrassing om jullie mooie dochter min of meer per toeval(even googelen)zo tegen te komen...Geweldig, jullie zijn al samen ! De tijd vliegt, Auke zijn facebook berichtje leek nog maar zo kort geleden!
Geniet van deze bijzondere tijd, en we hopen jullie gauw een keer live te zien/spreken.
Lieve groeten uit Kenia,
Monique,Tom,Maliek en Matthew.
P.S. de 11de mei was een mooie dag, hadden wij hier de eerste rechtbankzitting(en die ging prima!). -
15 Mei 2012 - 18:04
ToMoMaMa:
Lieve groeten uit Kenia,
Monique,Tom,Maliek en Matthew.
16 Mei 2012 - 15:47
Rob En Wendy:
Wat ontzettend leuk om Esmée nu op de foto te zien. Het lijkt een vrolijk kindje. Geniet van de eerste dagen samen!
gr. Rob Wendy Valery en Aubrey -
17 Mei 2012 - 06:35
Jan En Tiny:
Lokwinske mei de "berte" fan jimme dochter. In plaetsje. Groetnis ek fan Janke, Age en Katrien. -
17 Mei 2012 - 06:37
Gert-Jan Van Wijk:
Wat een leuke verassing om Esmee te zien! Van Harte gefeliciteerd met de officiele bekrachtiging. China heeft duidelijk een ander tempo dan Kenia. Geniet van elkaar en dit bijzondere moment. Kus uit Rotterdam, gj -
19 Mei 2012 - 20:32
Bart En Annie :
Wat een mooi famke!!! Kunnen jullie maar trots op zijn! Gefeliciteerd met jullie dochter, echt super! Geniet met z'n drieën en hopelijk went Esmee snel!
Lieve groeten, Bart, Annie en boys -
20 Mei 2012 - 07:22
Gerrit En Esther:
Gefeliciteerd met jullie dochter Esmee!
Groeten, Gerrit en Esther, Aloys en Yvon